Erhverv

Erhverv

Vi anlægger og servicerer for erhverv. Vores udbud af opgaver er mangeartede. Kontakt os og hør nærmere. 

Fra det største hovedsæde til den mindste filial: Et velplejet udeområde udstråler kvalitet og seriøsitet for medarbejdere og kunder. Grøn Art Erhvervsservice er din garanti for, at dine besøgende får at godt førstehåndsindtryk, når de ankommer. Vi er en kompetent og professionel partner både ved anlæg af nye områder, ombygning af eksisterende og servicering af etablerede områder. Vores telefon er altid åben til en snak om dine behov.

Serviceaftale


Med en serviceaftale er du sikret en fast høj standard på al udvendig vedligehold. Vores faguddannede anlægsgartnere har øje for detaljen og forståelse for værdien af, at sine udearealer altid fremtræder indbydende.
Grøn Art tager sig også af glatførebekæmpelse og sikrer, at alle kan færdes sikkert på køre- og gangarealer. Arbejdet udføres som udgangspunkt om natten, så I generes mindst muligt at vintervejret.

- Vi hjælper også med adhoc opgaver hvis du har skiftende behov

Anlæg


Ved anlæg af nye domiciler kan Grøn Art tilføre kompetence i alle faser.
Fra byggemodning til den samlede designplan kan vi bistå med at realisere attraktive, anvendelige og smukke udearealer.
Vi tænker i helheder og anvendelighed. Er det lagerplads eller flere P-pladser, der er brug for, eller en optimering af tilkørselsforhold og gangarealer – vi sikrer, at udearealerne både er effektive og anvendelige i dagligdagen og fremtræder harmoniske.

Kan vi servicere dig?

Kontakt os og få et tilbud på haveservice til din ejendom, snerydning, fejning, hækklipning, anlæg eller mere.