Private

Private

Vi hjælper dig, hvis du går med havedrømme, ønsker hjælp til et grønt areal, skal have ny terasse eller anlægge nyt.

Hvad enten du skal etablere nyt eller har brug for vedligehold af det gamle, så står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder både fast service, anlægsarbejde eller gartnerhjælp til forskellige projekter. Send en forespørgsel via kontakt-formularen i bunden, og så vender vi tilbage med et tilbud. Du kan også kontakte os via mail eller telefon.

188745565_812493843021326_8907026865576658876_n

Vi tager slæbet 


Fra gårdhave til park, vi kan få dine havedrømme til at gå i opfyldelse. Vi kan hjælpe med at anlægge, brolægge, ombygge og vedligeholde din have, så den er et smukt og velpasset udeområde, hvor man har lyst til at være. Grøn Arts anlægsgartnere er specialister i at omsætte behov og ønsker i attraktive grønne områder, uanset om det er anlæg ved nybyg, eller pleje og tilpasning af et etableret haveområde. Vi ser muligheder og tænker kreativt, og vi hjælper dig fra ide og skitse til færdigt projekt.


Service af udearealer:


Vil du gerne slippe for at klippe hæk, trimme plænen, hakke ukrudt og skovle sne, så kan vi også klare den del. Hos Grøn Art kan du få professionelle fagfolk til at servicere din have på uge- eller månedsbasis, helt som det passer dig.
Vi gør nemlig det vi er dygtige til, så du kan bruge din tid på det du er bedst til.

garden-5085356_1920


Send os en uforpligtende forespørgsel i kontaktformularen til højre, så vender vi tilbage hurtigst muligt.
 - Vi glæder os til at servicere dig!